Wie ben ik?

Ik ben Stan Kouffeld en sinds enkele maanden ben ik begonnen met fotograferen.

Van portretfotografie tot actie- en eventshots: ik vind het allemaal even uitdagend om te doen. Met maar één doel: jou gelukkig maken met het beste resultaat.

Hoe ik ben begonnen.

Door simpelweg het langzamerhand ontdekken van mijn camera. Welke functionaliteiten zijn er en hoe kan ik deze op de best mogelijke manier gebruiken? Door het maken van vele foto’s, van natuur tot portret en dier, heb ik uiteindelijk besloten om hier meer mee te gaan doen.

Mijn specialisaties

Inmiddels heb ik al veel verschillende shoots mogen verzorgen en heb ik ervaring met:

– Portretfotografie
– Duofotografie
– Natuur- en dierfotografie
– Eventfotografie
– Actieshots

 

Hoe ik te werk ga.

Iedere situatie is anders en vereist maatwerk. Ik probeer er iedere keer zo goed mogelijk voor te zorgen dat iedere fotoshoot een unieke ervaring wordt, waar je met plezier op terugkijkt.

Voorbereiding

Iedere fotosessie wil ik zo uniek mogelijk maken. Ik bespreek met je wat je wensen zijn en wat voor soort foto’s je graag zou willen.

Klik, klik, klik

Op de dag van de fotosessie gaan we veel verschillende foto’s maken, zoals jij deze voor ogen hebt en hoe je deze graag zou willen zien.

Nabewerking

Indien gewenst kan ik na iedere fotoshoot starten met de nabewerking om een natuurlijker resultaat als foto te
krijgen.

 

Ben jij ook benieuwd...

wat ik voor jou kan betekenen? Inmiddels heb ik al meer dan 1000 foto’s mogen maken en meer dan 20 shoots mogen verzorgen. 

 

 

 

Foto's

Shoots